BAŞGEDİKLER 60. YIL İLKOKULU
Başgedikler Köyü Merkez/Kars
04742372002

VİZYON

Kendimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını tanıyan, yurdunu seven, çağdaş, demokratik, laik, ulusan ve evrensel değerlerini yaşayan ve yaşatan, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.

MİSYON

Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeyi öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri; düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için türlü olanak sağlamaktır. İLKELERİMİZ: • Başarılı, • Ahlaklı, • Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olabilecek, • Her koşulda dürüst kalabilen, • Araştırmacı, • Sosyal, • Kendini iyi ifade edebilen, • Üretken, • Yabancı dili iyi kullanabilen, • Çağa ve teknolojisine ayak uydurabilen bireyler yetiştirmek üzere yola çıkmış ve çizgisini her daim koruyan bir eğitim kurumudur.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM (TEKLİ)

NORMAL EĞİTİM (TEKLİ)

KALORİFER

Öğretmenlerimiz merkeze servis ile günlük ulaşım sağlamaktadır.

İl merkezine 40 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyün içme suyu şebekesi var ama kanalizasyon şebekesi yoktur. Köyde elektrik, sabit telefon, internet ve cep telefonu şebekesi sorunsuz hizmet vermektedir.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzun futbol, basketbol ve voleybol sahaları mevcuttur. Aynı zamanda masa tenisi oyun alanı da vardır.

Diğer Hususlar

Okulumuz ortaokul ile aynı bina içerisinde yer almakta olup ortaokul kısmı pansiyonludur. İlkokul öğretmenlerimiz de pansiyonda belletmenlik yapmaktadır.